Reparații cuptoare cu microunde la domiciliu

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

Servicii profesionale de reparații cuptoare cu microunde în București, Ilfov, Argeș și Prahova.

Obiectele electrocasnice din casa noastră sau de la locul de muncă ne ușurează existența și fac gătitul să devină o plăcere. Indiferent că ne aflăm în confortul propriului cămin sau la locul de muncă, într-o bucătărie profesională a unui hotel sau în bucătăria celui mai pretențios restaurant, cuptoarele cu microunde au nevoie de reparații și întreținere periodică.

Suntem o echipă experimentată în domeniul reparațiilor cuptoarelor cu microunde, avem personal specializat care așteaptă să ne contactezi, indiferent ce problemă aveți cu cuptorul cu microunde. Indiferent că alegeți să ne contactații telefonic, sau cu ajutorul formularului nostru de contact online, fie ca vreți să prestăm servicii de reparații cuptoare cu microunde la domiciliu sau în service-ul nostru, oferim servicii de consultanță la cele mai înalte standarde.

Prestăm servicii de reparații cuptoare cu microunde pentru toți producătorii de astfel de electrocasnice: Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi și orice altă marcă mai puțin cunoscută.

Alin & TV-LCD SRL-D oferă servicii profesionale de reparații cuptoare cu microunde pentru toate tipurile de mărci și modele. Reparața se efectuează la domiciliul clientului sau în service-ul nostru (Calea Ferentari nr. 1, bl. 75A, Sector 5, București).

Service cuptoare cu microunde multibrand în București, Ilfov, Argeș și Prahova.

Suntem un service de electrocasnice multibrand, firmă specializată și autorizată ce asigură servicii de reparații, întreținere pentru toate tipurile de cuptoare cu microunde, încorporabile sau neîncorporabile, multifuncționale.

Pe lângă service și întreținerea de cuptoare cu microunde multibrand, avem posibilitatea să asigurăm și alte tipuri de servicii specifice, cum ar fi cele de montare/instalare a aparaturii elecrocasnice. Dacă ați achiziționat un aparat electrocasnic și întâmpinați dificultăți la montare/instalare, noi vă putem oferi soluția pentru astfel de probleme.

Colaborăm în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparații/întreținere cuptoare cu microunde , cu producători renumiți de cuptoare cu microunde din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziționăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigențelor dumneavoastră.

Oferim service pentru următoarele mărci de cuptoare cu microunde