Reparații cuptoare electrice la domiciliu

CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

Servicii profesionale de reparații cuptoare electrice în București, Ilfov, Argeș și Prahova.

Obiectele electrocasnice din casa noastră sau de la locul de muncă ne ușurează existența și fac gătitul să devină o plăcere. Indiferent că ne aflam în confortul propriului cămin sau la locul de muncă, într-o bucătărie profesională a unui hotel sau în bucătăria celui mai pretențios restaurant, cuptoarele electrice sau plitele au nevoie de reparații și întreținere periodică.

Suntem o echipa experimentată în domeniul reparațiilor cuptoarelor electrice, avem personal specializat care așteaptă să ne contactezi, indiferent ce problema aveți cu cuptorul electrice. Indiferent că alegeți să ne contactații telefonic, sau cu ajutorul formularului nostru de contact online, fie că vreți să prestăm servicii de reparații cuptoare electrice la domiciliu sau în laboratorul nostru.

Prestam servicii de reparații cuptoare electrice pentru toți producătorii de astfel de electrocasnice: Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi și orice altă marcă mai puțin cunoscută.

Alin & TV-LCD SRL-D oferă servicii profesionale de reparații cuptoare electrice pentru toate tipurile de mărci și modele.

Service cuptoare electrice multibrand în București, Ilfov, Argeș și Prahova.

Suntem un service de electrocasnice multibrand, firmă specializată și autorizată ce asigură servicii de reparații, întreținere pentru toate tipurile de cuptoare electrice, încorporabile sau neîncorporabile, multifuncționale.

Pe lângă service și întreținerea de cuptoare electrice multibrand, avem posibilitatea să asigurăm și alte tipuri de servicii specifice, cum ar fi cele de montare/instalare a aparaturii elecrocasnice. Dacă ați achiziționat un aparat electrocasnic și întâmpinați dificultăți la montare/instalare, noi vă putem oferi soluția pentru astfel de probleme.

Colaborăm în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparații/întreținere cuptoare electrice , cu producători renumiți de cuptoare electrice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziționăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigențelor dumneavoastră.

Oferim service pentru următoarele mărci de cuptoare electrice